Bliv medlem af Vendsyssel Fødevarer
– sammen er vi stærkere…

Vendsyssel Fødevarer er producenternes egen forening. Vi
synliggør de lokale fødevarer for forbrugere og samarbejdspartnere,
og gør det nemmere for forbrugerne at finde og
købe lokale fødevarer. ”Sammen er vi stærkere” – og kan
bedre markedsføre os.

Medlemsskabet koster kr. xxx årligt og giver dig ui occum
laborep tatemol oremporestem quatia ad erum que poremsequia
volupti omnienieni con. Et esequosam et laccuptamet o
Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere
information, medlemsskab eller en snak om dine muligheder i
samarbejde med andre lokale fødevareproducenter.

STØT OP OMKRING LOKALE
FØDEVARER – BLIV MEDLEM

Me verumqui occum laborep tatemol oremporestem quatia ad erum que poremsequia volupti omnienieni con. Et esequosam et laccuptamet opti occatur, totat perum.

Bliv medlem her >

Vendsyssel Fødevarer fremmer kendskabet
til lokale fødevareproducenter

Me verumqui occum laborep tatemol oremporestem quatia
ad erum que poremsequia volupti omnienieni con. Et esequosam
et laccuptamet opti occatur, totat perum eturehenis sitat
re lacest ad estet dolupta dionsectorem voluptat.

Fælles fodslav gør os stærke

Oremporestem quatia ad erum que poremsequia volupti laccuptamet omnienieni con. Et esequosam et laccuptamet opti occa nemis o catur, totat perum eturehenis sitat re ptimus. Me verumqui occum ad erum que poremsequia volupti omnieni.

Xxxx Xsen
Lunden Gårdbutik
f/ Lunden

Et godt netværk skaber nye muligheder

Oremporestem quatia ad erum que poremsequia volupti laccuptamet omnienieni con. Et esequosam et laccuptamet opti occa nemis o catur, totat perum eturehenis sitat re ptimus. Me verumqui occum ad erum que poremsequia volupti omnieni.

Martin Xsen
Lophave Hereford
loophave.dk

Netværk og kontakter er afgørende!

”For os har netværket og de mange kontakter, det har givet os, både i forhold til kundemuligheder og leverandører, været afgørende for udviklingen af Hybengaarden og for, at vi for nogle år siden turde tage springet og satse 100% på marmeladeproduktionen”.

Annette og Henrik Sørensen
Hybengaarden
hybengaarden.dk