Vendsyssel Fødevarer gør de lokale fødevarer synlige

Foreningen Vendsyssel Fødevarer er fødevareproducenternes egen forening. Vi arbejder for større synlighed og tilgængelighed – det skal være nemmere for dig som forbruger eller indkøber at finde de gode lokale fødevarer.
Vi tilbyder producenterne fælles markedsføring, ny viden og et godt netværk. Sammen er vi stærkere !

”Interessen for lokale produkter har længe været en megatrend, men det har skiftet fokus i lyset af Covid-19, og er gået fra at handle meget om terroir (dvs. oprindelse) til, at man som forbruger har fokus på at købe lokale produkter og ydelser fra nærområdet. Jeg håber, at vi bevarer interessen for de lokale produkter for det er også her den hurtige tilpasning, innovationen og de gode historier gemmer sig ! ”
Eva Nautrup, Senior Business Development Manager, Food & Bio Cluster Denmark

Mød os på råvaremarkeder, markedsdage eller Åbent Hus Arrangementer

De fleste af de lokale producenter har salg fra adressen, og anviser på deres facebook og/eller hjemmeside, hvor deres produkter kan købes.
Derudover kan du møde os til råvaremarkeder, markedsdage og Åbent Hus arrangementer i løbet af året.

Følg os også på Facebook side, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events m.v.
Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Bestyrelsen i Vendsyssel Fødevarer

Annette B. Sørensen, Hybengaarden (formand)
Svenning Christensen, Den Grønne Vogn (næstformand)
Jane Houen Thomsen, Thorupgaard Landkøkken (kasserer)

Martin Skamriis, Lophave Hereford (medlem)
Pia Hjorth, Naturbruget Tranum (medlem)

Tommy Olinsson, Ny Nordisk Mjød (suppleant)

 

Lokale råvarer
– er bare meget bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

Netværk og kontakter er afgørende!

”For os har netværket og de mange kontakter, det har givet os, både i forhold til kundemuligheder og leverandører, været afgørende for udviklingen af Hybengaarden og for, at vi for nogle år siden turde tage springet og satse 100% på marmeladeproduktionen”.

Sådan udtaler Hybengaardens ejere Annette og Henrik Sørensen

De mange hyben der bruges i marmeladeproduktionen plukkes med håndkraft. På billedet er familien Sørensen i gang med at plukke de modne hyben.

Yderligere info om Hybengaarden kan findes på hybengaarden.dk