Vendsyssel Fødevarer

gør lokale fødevarer synlige

 

Foreningen Vendsyssel Fødevarer er fødevareproducenternes egen forening.

Vi arbejder for større synlighed og tilgængelighed – det skal være nemmere for dig som forbruger eller indkøber at finde de gode lokale fødevarer.

Vi tilbyder producenterne fælles markedsføring, ny viden og et godt netværk.

Sammen er vi stærkere!

”Interessen for lokale produkter har længe været en megatrend, men det har skiftet fokus i lyset af Covid-19. Den er gået fra at handle meget om terroir (dvs. oprindelse) til, at man som forbruger har fokus på at købe lokale produkter og ydelser fra nærområdet.
Jeg håber, at vi bevarer interessen for de lokale produkter, for det er også her, den hurtige tilpasning, innovationen og de gode historier gemmer sig.”

Eva Nautrup
Senior Business Development Manager, Food & Bio Cluster Denmark

Mød os til råvaremarkeder, markedsdage og åbent hus-arrangementer

 

De fleste af vores lokale producenter har salg fra adressen og anviser på deres Facebook og/eller hjemmeside, hvor deres produkter kan købes.

Derudover kan du møde os til råvaremarkeder, markedsdage og Åbent Hus arrangementer i løbet af året.

Følg os også på Facebook, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events m.v.

Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Bestyrelsen i Vendsyssel Fødevarer

FORMAND
Svenning Christensen, Den Grønne Vogn

NÆSTFORMAND
Annette B. Sørensen, Hybengaarden

KASSERER
Jane Houen Thomsen, Thorupgaard Landkøkken

MEDLEMMER
Martin Skamriis Andreasen, Lophave Hereford
Pia Hjorth, Naturbruget Tranum 
Tommy Olinson, Ny Nordisk Mjød (suppleant)

 

Lokale råvarer – er bare bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

”For os har netværket og de mange kontakter, det har givet os, både i forhold til kundemuligheder og leverandører, været afgørende for udviklingen af Hybengaarden og for, at vi for nogle år siden turde tage springet og satse 100% på marmeladeproduktionen”.

Annette og Henrik Sørensen, Hybengaarden

 

Læs mere om Hybengaarden her:
hybengaarden.dk