Ænder, kyllinger og æg produceret i Vendsyssel og Hanherred

Flotte ænder, grydeklare skovkyllinger og friske solgule æg. Dyrevelfærd og opvækst i den vendsysselske natur kan smages.
Hos Den Gode Gård sælges også fedtfattigt og lækkert kaninkød.

ALSTRUP ORGANIC
Alstrupvej 68
9480 Løkken
Tel. 30 33 21 61

Alstrup Organic ligger i et naturskønt område mellem Løkken og Hjørring. Vi producerer økologiske skovkyllinger og sælger frosne, hele kyllinger fra stalddørssalg. Ring gerne først.

 

 

 

BØGEBÆK ØKOLOGI
Bøgebækvej 20, 9830 Tårs
Tel. 31 24 93 88 eller 31 27 01 49
f/ bøgebæk økologi

Familiedrevet økologisk gård med jersey malkekøer og æglæggende høns i frugtplantage.
Hønsene går på strøelse inde og fodres med grovfoder, når de er ude. Det giver meget velsmagende æg.
De store brune æg sælges fra køleskab ved gården og eget pakkeri. De gennemlyses, stemples, vægtsorteres og sælges til butikker, restauranter og skoler mm.

Åbent: Alle dage fra 7-21

DEN GODE GÅRD
v/ Charlotte & Jim Smedegaard Terp
Kirkemosevej 153,
9870 Sindal
Tel. 23 96 79 34
f/ Den gode gård
Instagram: den.gode.gaard

DEN GODE GÅRD er et lille økologisk landbrug ved Sindal med høns, kyllinger, ænder, gæs og kaniner – alle vores dyr opdrættes på friland. Jim og Charlotte vægter dyrevelfærd, miljø og god kvalitet højt.

Åbent: Vi har ingen faste åbningstider, men kontakt os først på tel. 23 96 79 34. Det anbefales at reservere før slagtning.

Mød os på råvaremarkeder, markedsdage eller “Det lokale Marked”

Vores medlemmer deltager i forskellige lokale råvaremarkeder, markedsdage og andre lokale events i hele Nordjylland. Du kan også bestille vores varer online til afhentning via “Det Lokale Marked”.
Følg os via vores Facebook side, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events og andet, så du har mulighed for at møde os og handle lokale fødevarer i høj kvalitet.
Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Lokale råvarer
– er bare meget bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

Vendsyssel Fødevarer gør de lokale fødevarer synlige

Foreningen Vendsyssel Fødevarer er fødevareproducenternes egen forening. Vi arbejder for større synlighed og tilgængelighed – det skal være nemmere for dig som forbruger eller indkøber at finde de gode lokale fødevarer.
Vi tilbyder producenterne fælles markedsføring, ny viden og et godt netværk. Sammen er vi stærkere !