Specialiteter produceret i Vendsyssel og Hanherred

Vendsyssel og Hanherred byder på en lang række spændende specialprodukter primært fremstillet på lokalt dyrkede råvarer. Prisvindende gins fra Tranum Mølle, specialøl, snaps og mjød; de gode økologiske mel- og kornprodukter fra Aurion, og økologiske produkter af pil fra Ny Vraa. Hos Købmandsgaarden i Serritslev, midt i Vendsyssel, forhandles flere forskellige produkter fra de lokale producenter.

BUTIKKEN AURION
Søndergade 9
9800 Hjørring
Tel. 98 92 76 35
www.aurion.dk

Aurion er et mølleri og bageri, der laver biodynamiske og økologiske produkter af korn og mel – især på gamle kornsorter.
Vi lægger vægt på kvalitet, høj ernæringsværdi og miljøvenlighed. Køb korn, mel, brød, boller, grød, mysli, chokolade mv. i butikken i Hjørring eller hos vore forhandlere.

Åbent: Man-fredag kl. 11-17.30
Lørdag kl. 10-12.30

BUGTENS BRYGHUS
Blushøj 4, Attrup
9460 Brovst
Tel. 23 96 55 88
f/ Bugtens Bryghus APS

Bugtens Bryghus fremstiller specialøl, lemonade og mjød. Vi bruger kun de bedste råvarer, malt fra Belgien, humle, lokalt honning og lokale råvarer til mjøden. Kvalitet, gammeldags håndværk og lokale råvarer.

LØKKEN BRYGHUS
Vrenstedvej 12
9480 Løkken
Tel. 50 10 83 30
Mail: mail@loekkenbryghus.dk
www.loekkenbryghus.dk

Løkken Bryghus brygger øl efter gamle håndværkstraditioner. Brygmesteren er med i hele processen fra udvælgelse af de fineste malt- og humletyper til brygning og tapning på flaske eller fad. Vi arrangerer gerne ølsmagninger og foredrag for grupper á minimum 10 personer.
Besøg Bryggerstuen i Løkken Bryghus, oplev bryghuset indefra, og smag de forskellige øltyper i hyggelige omgivelser.

KØBMANDSGAARDEN I SERRITSLEV
Syrenvej 15, Serritslev
9700 Brønderslev
Tel. 98 83 70 60
f/ Købmandsgården v/Peter Balzer Andersen
www.serritslev-koebmandsgaard.dk

Lokalt og naturligt! Vi er en købmandsbutik med stort fokus på lokale fødevarer. Vi sælger bl.a. oste fra Sønderhaven Gårdmejeri og Ingstrup Mejeri, æg fra Bøgebæk Økologi og marmelade fra Hybengaarden.

Man-fredag kl. 7-20
Lør-søndag kl. 8-20

NY NORDISK MJØD
Skansegade 27
9900 Frederikshavn
Tel. 26 85 25 88
f/ Ny Nordisk Mjød

Ny Nordisk Mjød er et mindre mjødbryggeri beliggende i Frederikshavn. Vore specialiteter er aronia-mjød og æble-mjød fremstillet af lokal høstet frugt. Vi producerer også tre slags gin, to slags tonic, valnøddesnaps og porserakkel-snaps. Vi anvender usprøjtet eller økologisk frugt.

Kontakt os og se forhandlere på f/Ny Nordisk Mjød.

TRANUM MØLLE DESTILLERI
Tranhøj 33, Tranum
9460 Brovst
Tel. 31 42 53 56
www.tranummølle.dk
f/ Tranum Mølle Destilleri

Tranum Mølle Destilleri er etableret i den gamle kornmølle i Tranum ved Jammerbugten. Vi fremstiller snapse og prisvindende gins, og vi lægger vægt på solide smagsoplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Vi har butik, men henviser til vores forhandlerliste på www.tranummølle.dk.

VINSTRUP OIL
Vinstrupvej 161
9800 Hjørring
Tel. 98 92 88 26
Mail info@vinstrupoil.dk
www.vinstrupoil.dk
f/ Vinstrup Oil

Camelina planten er i familie med raps- og sennepsplanten og bliver også kaldt Sæddotter på dansk. Siden 2014 har vi hos Vinstrup Oil dyrket camelina planten på landbruget uden for Hjørring. Her er klimaet til tider barskt med den salte vestenvind og lidt magre jord. Disse forhold giver frøene deres smagsnuancer, som vi passer på, når vi koldpresser camelina frøene til olie.

Mød os på råvaremarkeder, markedsdage eller “Det lokale Marked”

Vores medlemmer deltager i forskellige lokale råvaremarkeder, markedsdage og andre lokale events i hele Nordjylland. Du kan også bestille vores varer online til afhentning via “Det Lokale Marked”.
Følg os via vores Facebook side, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events og andet, så du har mulighed for at møde os og handle lokale fødevarer i høj kvalitet.
Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Lokale råvarer
– er bare meget bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

Vendsyssel Fødevarer gør de lokale fødevarer synlige

Foreningen Vendsyssel Fødevarer er fødevareproducenternes egen forening. Vi arbejder for større synlighed og tilgængelighed – det skal være nemmere for dig som forbruger eller indkøber at finde de gode lokale fødevarer.
Vi tilbyder producenterne fælles markedsføring, ny viden og et godt netværk. Sammen er vi stærkere !