Kød og pølser produceret i Vendsyssel og Hanherred

De lokale producenter af kød og pølser følger dyrenes opvækst fra fødsel til slagtning. De ved, at dyrene har haft et godt liv i naturen, i et roligt tempo, med omhyggelig pasning og det bedste foder. Det kan tydeligt smages i de færdige kødprodukter – hvad enten det er okse-, svine- eller kalvekød.

BLOKHUS KØD OG LANDBRUG
Kystvejen 16
9490 Pandrup
Tel. 20 76 77 69
fb/Blokhus kød og landbrug

Blokhus Kød og Landbrug fremstiller naturkød baseret på skotsk højlandskvæg. Kreaturerne er på naturarealer i sommerhalvåret, hvor de er med til at beskytte og genoprette sårbar natur.
Vi sælger ¼, ½ og frosne udskæringer af naturkød.

Åbningstid: efter aftale, ring gerne først. Følg os på fb/Blokhus kød og landbrug.

GLADGRIS
V Starengvej 177
9700 Brønderslev
Tel. 51 53 20 27 / 30 31 81 50
www.gladgris.com
fb/Gladegrise.dk

Gladgris er en mindre familiedrevet virksomhed som ligger i hjertet af Vendsyssel.
Vi producerer lækkert og velsmagende kød i særklasse, og giver grisene det bedste liv. Vores grise, som er af racen Sortbroget Landrace, er født og opvokset i det fri, med adgang til sølehuller, læ, skygge og rig plads at boltre sig på.

Åbent: Mandag-søndag 10-22

Se vores video her

LOPHAVE HEREFORD
Lophavevej 6, Lønstrup
9800 Hjørring
Tel. 50 95 06 41
www.lophave.dk

Vi sælger krogmodnet Hereford oksekød, ferske og frosne udskæringer. Bøffer, steaks og pølser til grillen, spegepølser, stege, ossobuco, oksekødsfrikadeller og formede hakkebøffer.
Vi er et familiebrug med Hereford kødkvæg. Vi er ved at omlægge til økologi.

Åbent: Tors – Fredag kl. 13-17
Lørdag kl. 12-17

ROSENBECK FRILANDSKØD
Bolleskovvej 7
9330 Dronninglund
Tel. 98 84 34 72
www.frilandskoed.dk

Vi har frilandsgrise og kalve på markerne. Vi går meget op i dyrevelfærd samt at dyrene lever så naturligt som muligt.
Vores kød bearbejdes i eget slagteri, hvorfra vi sælger pølser, pålæg, røg-varer og alt i ferske udskæringer af gris, kalv og oksekød.

Åbent: Mobil gårdbutik. Se hvor og hvornår du finder os på hjemmesiden.

WEBGRISEN
Holmgårdsvej 15
9352 Hjallerup
Tel. 81 44 40 24
Mail: webgrisen@webgrisen.dk
www.webgrisen.dk

Hos WebGrisen har vi økologiske grise ude på marken året rundt. Vi har et stort sortiment af alle udskæringer fra grisen samt egne frankfurtere, spegepølser og frikadeller. Sunde og rolige dyr giver den bedste smag. Vi bruger lokale slagtere, som krogmodner vores kød – 72 timer for gris og 3 uger for kalvekød.

Bestil online og få leveret onsdag eller fredag. Afhent lokalt hos Eskebæk Grønt.

Mød os på råvaremarkeder, markedsdage eller “Det lokale Marked”

Vores medlemmer deltager i forskellige lokale råvaremarkeder, markedsdage og andre lokale events i hele Nordjylland. Du kan også bestille vores varer online til afhentning via “Det Lokale Marked”.
Følg os via vores Facebook side, hvor vi løbende opdaterer dig omkring events og andet, så du har mulighed for at møde os og handle lokale fødevarer i høj kvalitet.
Vendsyssel Fødevarer på Facebook

Lokale råvarer
– er bare meget bedre…

De lokale fødevareproducenter brænder for deres produkter, de er kvalitetsbevidste og fremstiller råvarerne så naturligt og ukompliceret som muligt. Hos de lokale fødevareproducenter er du tæt på råvaren og kan se, hvad du køber. Her kan du tydeligt smage passionen for de gode råvarer !

Støt op omkring de lokale fødevarer
– bliv medlem

Vi er en forening for mindre fødevareproducenter i Vendsyssel og Hanherred. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig som forbruger at smage og købe lokale fødevarer.
Vendsyssel Fødevarer er de lokale fødevareproducenters egen forening – ”sammen er vi stærkere” – og kan bedre markedsføre os.
Vil du vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 18 98 33 eller smag@vendsysselfødevarer.dk

Ønsker du at støtte de lokale fødevareproducenter samt komme tættere på dem og deres hverdag, deltage i smage-events og en kulinarisk generalforsamling med lækker middag baseret på lokale råvarer, så er du som forbruger også velkommen til at melde dig ind.